Tietoa minusta

Olen utelias pedagogi ja haluan välittää merkityksellistä tietoa niin nuorille kuin varttuneimmille ihmisille. Tulevaisuus on jännittävä ja vaikea ennustaa. Luennoin Factfulnessista, joka on käytännöllinen menetelmä kriittiseen ajatteluun. On todella vaikea tietää mitä osaamista tulevaisuudessa tarvitaan, mutta faktoihin perustuva maailmankuva on kokonaisuus mitä kaikkien kannattaa osata.

Varaa luento, jos haluat:

  • Antaa opiskelijoille faktoihin perustuvan maailmankuvan
  • Ymmärtää maailmaa monesta näkökulmasta ja nojata tosiasioihin kun ennustat tulevaisuutta ja teet päätöksiä
  • Parantaa päätöksentekoa tarkastelemalla tietoja ja oletuksia sekä ymmärtämällä pitkän aikavälin globaalit trendit
pedagig-ann-sofi-profile-picture

"On mahdotonta löytää seuraava rasti jos et ole kartalla hetkellä jolloin otat suunnan siihen."

Luentoja faktoihin perustuvasta maailmakuvasta

Tarjoan kouluille ja yrityksille luentoja Faktoihin perustuvasta maailmakuvasta yhteistyössä Gapminder säätiön kanssa. Gapminderin tavoitteena on torjua tietämättömyyttä maailmassa visuaalisten kaavioiden avulla, joita kaikki ymmärtävät.

Yleisö tutustuu perustietoihin, joita maailmassa on tapahtunut viimeisen 200 vuoden aikana. Luento vahvistaa yleisön kriittistä ajattelua ja kykyä päätellä tosiasioiden eikä dramaattisten vaistojen tuella, ymmärtää nykypäivän merkittäviä väärinkäsityksiä ja tietämättömyyttä sekä antaa yleisölle puitteet, mallit ja tarinat, jotka kehittävät tosiasioihin perustuvaa maailmankuvaa.

pedagig-ann-sofi-presentations-picture

Gapminder ja Hans Rosling

Vapaata aineistoa sivustolta www.gapminder.org